miércoles, 8 de junio de 2011

ZIAZERBAK URDAIAZPIKOA ETA BEXAMELAREKIN


OSAGARIAK:
-Ziazerbak 400g
-Urdaiazpikoa 100g
-Irina
-Gurina
-Olioa
-Esne apur bat
-Gazta birrindua

PROZEDURA:
Lelen, lapiko batean ura berotzen jarri eta irakiten dagoenean, ziazerbak bota.
Bexamela prestatzen asi bitartean, lehenik, gurina berotu desegin arte, gero irina bota eta nahastu, azkenik esnea gehitu bexamel fin bat lortu arte.
Urdaiazpikoa zartaginean egin gantza askatu arte. Gero, ura ondo kendutako ziazerbak gehituko dizkiogu.
Platerera atera, bexamela gehitu eta gainean gazta bota eta gratinatu egingo dugu mikrohuniean. Horrela prest izango dugu guztia jateko.

No hay comentarios:

Publicar un comentario